Reachtruck Basis in 1 cursusdag
Doelgroep

Medewerkers die op een bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een reachtruck bedienen.

Inhoud cursus

Theorie: - praktisch en veilig omgaan met de reachtruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en krachten van de reachtruck; - veiligheidsvoorschriften met betrekking tot: gebruik, constructie en inrichting, transportroutes en stapelplaatsen. Praktijk: - rijvaardigheid en veilig transport; - voorkomen van ongelukken en schade; - Herkennen van gevaarlijke defecten.

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen of incompany

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat “Werken met de Reachtruck" van DINS Safety Training

Kosten

Op aanvraag

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
2021-09-21 sep (DINS Safety Training Terneuzen)2021-10-12 okt (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-02 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-23 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-14 dec (DINS Safety Training Terneuzen)
footer