Hoogwerker - Mobiele verticale hoogwerker
Doelgroep

Medewerkers die op een bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een mobiele verticale hoogwerker gebruiken. Onder mobiele verticale hoogwerkers vallen 'zelfrijdende schaarliften' en 'zelfrijdende eenpersoons verticaalliften'.

Inhoud cursus

Theorie: - Wat is een hoogwerker - Definitie hoogwerkers, modellen en types; - Veiligheidsvoorzieningen van en op de hoogwerker en veiligheidseisen algemeen; - Relevante wettelijke bepalingen - Controle voor, tijdens en na de werkperiode - Bediening, bedieningsregels en -tips - Veiligheid in relatie tot het dagelijks gebruik Praktijk: - Bedieningsklaar maken - Dagelijkse controle (voor, tijdens en na de werkzaamheden) - Veiligheid - praktijkoefeningen op vastgesteld parcours, afhankelijk van machine- type.

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen / Vlissingen of incompany

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: Veilig werken met een mobiele verticale hoogwerker van DINS Safety Training.

Kosten

Op aanvraag

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer