Deskundig Asbest Verwijderaar Basis (DAV)
Doelgroep

Medewerkers die gaan werken als asbestverwijderaar.

Inhoud cursus

Theorie: - Wat is asbest? - Veiligheidsaspecten bij een asbestsanering - Veilig gebruik van gereedschap en apparaten - Gezondheidsaspecten - Adembeschermingsapparatuur - Onderdrukmachines en beschermende kleding - Inleiding werkplan en DTA - Asbest herkenning - Wetgeving - De asbestsanering en de rol van de medwerkers Praktijk: - De decontaminatieprocedure - Hanteren van adembeschermingsapparatuur - Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen - Het gebruik van onderdrukmachines - Het verpakken van asbest - Het aansluiten van het watermanagement systeem

Duur

2 dagen.

Plaats

Vianen en Spijkenisse

Examen

De cursus wordt afgesloten met een onafhankelijk examen 'DAV' conform de SC 520. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een certificaat met een geldigheid van 3 jaar Het examen wordt afgenomen door IBEX, Instituut voor Beroepsexamens. De duur is ca. 1 dagdeel. De examenprijs is € 645,00 per persoon, exclusief 21 % BTW. Dit bedrag is inclusief afdracht, pasje op creditcard formaat en lunch. Het certificaat wordt uitgegeven door IBEX Certificatie.

Kosten

Op aanvraag

Asbest & Overige
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer