Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) Herhaling
Doelgroep

Het opfrissen van de theoretische kennis en praktische vaardigheden om asbestsaneerders goed voor te bereiden op het verlengingsexamen 'DAV'. De cursist voldoet na afloop aan de eindtermen zoals opgesteld in de SC 520.

Inhoud cursus

Theorie: - Veiligheidsaspecten bij een asbestsanering - Veilig gebruik van gereedschap en apparaten - Gezondheidsaspecten - Adembeschermingsapparatuur - Onderdrukmachines en beschermende kleding - Inleiding werkplan en DTA - Asbest herkenning - Wetgeving - De asbestsanering en de rol van de saneerder Praktijk: - De decontaminatieprocedure - Hanteren van adembeschermingsmiddelen - Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen - Het gebruik van onderdrukmachines - Het verpakken van asbest - Het aansluiten van het watermanagement systeem

Duur

1 dag.

Plaats

Vianen of Spijkenisse.

Examen

De cursus wordt afgesloten met een onafhankelijk examen 'DAV' conform de SC 520. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een certificaat met een geldigheid van 3 jaar. Het examen wordt afgenomen door IBEX, Instituut voor Beroepsexamens. De duur is ca. 1 dagdeel. De examenprijs is € 455,00 per persoon, exclusief 21 % BTW. Dit bedrag is inclusief afdracht, pasje op creditcard formaat en lunch. Het certificaat wordt uitgegeven door IBEX Certificatie.

Kosten

Op aanvraag

Asbest & Overige
Inschrijven
footer