Taak Risico Analyse
Doelgroep

Leidinggevenden en medewerkers die betrokken zijn bij het opstellen, interpreteren en in de praktijk toepassen van een Taak Risico Analyse.

Inhoud cursus

Na afloop van de cursus TaakRisicoAnalyse: kan de cursist het verschil tussen gevaar en risico onderscheiden kan de cursist een risico helder omschrijven Kent de cursist het begrip preventie Kent de cursist de definitie van een gevaar Kent de cursist de definitie van een risico Kent de cursist het begrip risicofactor Kan de cursist van feiten uit ongevallen herleiden naar basis risicofactoren Kan de cursist risicobenoeming toepassing in relatie naar ongevallen Kan de cursist risico’s herkennen uit tekst, foto’s en realiteit Kan de cursist Fine&Kinney toepassen Kan de cursist een Taak Risico Analyse lezen en interpreteren Is in staat zelfstandig een Taak Risico Analyse op te stellen (operationele medewerkers) Is in staat een opgesteld TRA te interpreteren op juridische aspecten (leidinggevende)

Duur

1 dag.

Plaats

Terneuzen

Examen

Na afloop van de cursus ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname

Kosten

Op aanvraag.

Asbest & Overige
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer