Veilig werken met gevaarlijke stoffen
Doelgroep

Medewerkers belast met de ontvangst, inslag en uitslag van de gevaarlijke goederen in het magazijn van een productie- en/of handelsbedrijf. Ook geschikt voor medewerkers die gevaarlijke stoffen laden of lossen en in dienst zijn van de afzender, wegvervoerder, expediteur of cargadoor.

Inhoud cursus

De cursus behandeld de volgende onderdelen: -gevaarlijke stoffen -vervoer -opslag -veiligheid -cases Theorie wordt afgewisseld met praktijkopdrachten.

Duur

2 dagen.

Plaats

Zoetermeer of Venlo

Examen

Deelnemers sluiten de cursus af met een schriftelijke toets, bestaande uit een aantal meerkeuzevragen. De vragen zijn vooral gericht op het toetsen van inzicht. Bij een voldoende resultaat ontvangen deelnemers een certificaat.

Kosten

Op aanvraag

Asbest & Overige
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer