Hoogwerker cat. 3B - Mobiele boom hoogwerker
Doelgroep

Medewerkers die op een (petro) chemisch bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een zelfrijdende telescoop- en kniktelescoop hoogwerker gebruiken. Onder mobiele boom hoogwerkers vallen 'zelfrijdende telescoop-' en 'kniktelescoop hoogwerkers'.

Inhoud cursus

Theorie: - Wat is een hoogwerker - Definitie hoogwerkers, modellen en types; - Veiligheidsvoorzieningen van en op de hoogwerker en veiligheidseisen algemeen; - Relevante wettelijke bepalingen - Controle voor, tijdens en na de werkperiode - Bediening, bedieningsregels en -tips - Veiligheid in relatie tot het dagelijks gebruik Praktijk: - Bedieningsklaar maken - Dagelijkse controle (voor, tijdens en na de werkzaamheden) - Veiligheid - praktijkoefeningen op vastgesteld parcours, afhankelijk van machine- type.

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: Werken met een mobiele boom hoogwerker cat. 3B. U dient in het bezit te zijn van een geldig VCA Basisveiligheidsdiploma om deel te kunnen nemen aan dit examen.

Kosten

Op aanvraag

SSVV Opleidingen (SOG)
Inschrijven

Cursus dagen
2021-10-06 okt (DINS Safety Training Terneuzen)2021-10-27 okt (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-17 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-08 dec (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-22 dec (DINS Safety Training Terneuzen)Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer