Hoogwerker cat. 3B - Mobiele boom hoogwerker
Doelgroep

Medewerkers die op een (petro) chemisch bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een zelfrijdende telescoop- en kniktelescoop hoogwerker gebruiken. Onder mobiele boom hoogwerkers vallen 'zelfrijdende telescoop-' en 'kniktelescoop hoogwerkers'.

Inhoud cursus

Theorie: - Wat is een hoogwerker - Definitie hoogwerkers, modellen en types; - Veiligheidsvoorzieningen van en op de hoogwerker en veiligheidseisen algemeen; - Relevante wettelijke bepalingen - Controle voor, tijdens en na de werkperiode - Bediening, bedieningsregels en -tips - Veiligheid in relatie tot het dagelijks gebruik Praktijk: - Bedieningsklaar maken - Dagelijkse controle (voor, tijdens en na de werkzaamheden) - Veiligheid - praktijkoefeningen op vastgesteld parcours, afhankelijk van machine- type.

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: Werken met een mobiele boom hoogwerker cat. 3B. U dient in het bezit te zijn van een geldig VCA Basisveiligheidsdiploma om deel te kunnen nemen aan dit examen.

Kosten

Op aanvraag

SSVV Opleidingen (SOG)
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer