Druk vacuum machinist (DVM-B) Basis
Doelgroep

De 2-daagse basistraining Druk Vacuüm Machinist is bedoeld voor personen die als druk vacuümmachinist willen gaan werken en het SIR certificaat DVM moeten behalen.

Inhoud cursus

Deze training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte Theorie: Taken en verantwoordelijkheden Natuurkundige begrippen Opbouw van de natte en droge vacuümwagen Soorten vacuümpompen Uitvoering werkzaamheden Gevaarlijke stoffen Besloten ruimten Invullen van de controlelijst Praktijk: Zuigen van gevaarlijke stoffen Selectie van beschermingsmiddelen Persen van gevaarlijke stoffen Persen met stikstof Gebruik van de klappijp Reinigen van de vacuümtank Reactiekracht Persoonlijke Bescherming Middelen

Duur

2 dagen + 1 examen

Plaats

Rotterdam

Examen

Bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het Druk Vacuüm Reinigen certificaat DVM. Het DVM certificaat is 2 jaar geldig. Om de geldigheid van het certificaat te verlengen dient voor het verstrijken van de geldigheidsdatum van het certificaat een theoretisch verlengingsexamen te worden afgelegd.

Kosten

Op aanvraag

SIR Trainingen
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer