Druk vacuum machinist ( DBM-V) verlenging
Doelgroep

De 1-daagse herhalingstraining Druk Vacuüm Machinist is bedoeld voor druk vacuümmachinisten die hun DVM certificaat van de SIR dienen te verlengen.

Inhoud cursus

In deze training worden de volgende onderdelen behandeld Taken en verantwoordelijkheden Natuurkundige begrippen Opbouw van de natte en droge vacuümwagen Soorten vacuümpompen Uitvoering werkzaamheden Gevaarlijke stoffen Besloten ruimten Invullen van de controlelijst

Duur

1 dag + 1 examen.

Plaats

Rotterdam

Examen

Bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het Druk Vacuüm Reinigen certificaat van de SIR. Dit DVM certificaat is 3 jaar geldig. Om de geldigheid van het certificaat te verlengen dient voor het verstrijken van de geldigheidsdatum van het certificaat een theoretisch verlengingsexamen te worden afgelegd.

Kosten

Op aanvraag

SIR Trainingen
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer