Cursusboek VCA Basis / VCA VOL Anderstalig
Doelgroep

Medewerkers die dit certificaat nodig hebben in hun werkomgeving (b.v. in de petrochemische industrie, bouw of groenvoorziening) en zelfstudie doen voor het vca examen

Inhoud cursus

Volgende onderwerpen komen in het cursusboek aan de orde: Wetgeving Gevaren, risico's en preventie Ongvallen: oorzaken en preventie Veiligheidsgedrag Taken, rechten, plichten en overleg Procedures, instructies en signalering Voorbereiding op noodsituaties Gevaarlijke stoffen Brand en explosie Arbeidsmiddelen Specifieke werkzaamheden en omstandigheden Elektriciteit Ergonomische werkplek Persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

nvt

Plaats

Terneuzen

Examen

Na de zelfstudie kunt u zich via deze website aanmelden voor het basisveiligheid (vca 1) examen.

Kosten

Op aanvraag

VCA
Inschrijven
footer