Verreiker SSVV - roterend en of star voor heffen herhaling
Doelgroep

Medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een verreiker gebruiken voor het uitvoeren van hef-werkzaamheden.

Inhoud cursus

Deze training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte: Theorie: definitie verreikers, modellen en types relevante wettelijke bepaling praktisch en veilig omgaan met de verreiker: verschillende uitrustingstukken, inspecties en onderhoud Veiligheidsvoorschriften met betrekking tot: veiligheidsvoorziening, transportregels op de werkplek en het gebruik van de verreiker Praktijk: hefwerk en hoogwerk opdrachten uitvoer met de roterende verreiker opstellen en ombouwen van de roterende verreiker rijvaardigheid en veilige bediening van de roterende verreiker voorkomen van ongelukken en schades herkennen van gevaarlijke defecten praktijkoefening op vastgesteld parcours, afhankelijk van machinetype

Duur

1,5 dagdeel excl. examen

Plaats

Terneuzen / Vlissingen of incompany

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het SSVV certificaat “Verreiker voor heffen. Dit certificaat geeft per 1 juli 2017 geen vrijstelling meer voor Werken met de vorkheftruck. U dient in het bezit te zijn van een geldig VCA Basisveiligheid diploma om deel te kunnen nemen aan dit examen.

Kosten

Op aanvraag. Excl. SOG examenkosten p.p. € 102,50 en examen toeslag p.p. € 30,00. Incl. cursusboek en lunch/koffie/thee. Kosten zijn exclusief BTW.

SSVV Opleidingen (SOG)
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer