verreiker - roterend en of star voor heffen Basis
Doelgroep

Medewerkers die op een bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een verreiker gebruiken voor het uitvoeren van hef-werkzaamheden.

Inhoud cursus

Deze training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte: Theorie: definitie verreikers, modellen en types relevante wettelijke bepaling praktisch en veilig omgaan met de verreiker: verschillende uitrustingstukken, inspecties en onderhoud Veiligheidsvoorschriften met betrekking tot: veiligheidsvoorziening, transportregels op de werkplek en het gebruik van de verreiker Praktijk: hefwerk opdrachten uitvoer met de roterende verreiker opstellen en ombouwen van de roterende verreiker rijvaardigheid en veilige bediening van de roterende verreiker voorkomen van ongelukken en schades herkennen van gevaarlijke defecten praktijkoefening op vastgesteld parcours, afhankelijk van machinetype

Duur

2 dagen

Plaats

Terneuzen / Vlissingen of incompany

Examen

Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het certificaat roterende en of starre verreiker voor heffen van DINS Safety Trainning.De kandidaat dient tenminste 18 jaar oud te zijn.

Kosten

Op aanvraag excl. DINS examenkosten p.p. € 29,50. Incl. lunch/koffie/thee. Kosten zijn exclusief BTW.

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer