Kleine Blusmiddelen
Doelgroep

De cursus 'Kleine Blusmiddelen' is een korte praktijkgerichte cursus die zorgt dat je in staat bent om een beginnende brand te blussen.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus krijgen deelnemers meer informatie en training over de volgende onderwerpen: Theorie: -Verbranding en blussing -Brandklassen A,B,C -Draagbare blusinstallaties -Vaste blusinstallaties -Brandoorzaken -Brandpreventie -Alarmering -Praktijk: -blusoefeningen op diverse objecten -Preventiemaatregelen

Duur

0,5 dag

Plaats

Terneuzen, Vlissingen of incompany

Examen

Deze cursus wordt afgesloten met een toets die wordt afgenomen door DINS Safety Training. Diegene die slagen voor de toets ontvangen een DINS Safety Training certificaat. Dit certificaat is 3 jaar geldig.

Kosten

Op aanvraag

BHV/EHBO
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer