Hoogwerker combinatiecursus Mobiele verticale hoogwerker en Mobiele boom hoogwerker
Doelgroep

Medewerkers die op een bedrijfsterrein in installaties of werkplaatsen een mobiele verticale hoogwerker en / of een boom hoogwerker gebruiken.

Inhoud cursus

Theorie: - Wat is een hoogwerker - Definitie hoogwerkers, modellen en types; - Veiligheidsvoorzieningen van en op de hoogwerker en veiligheidseisen algemeen; - Relevante wettelijke bepalingen - Controle voor, tijdens en na de werkperiode - Bediening, bedieningsregels en -tips - Veiligheid in relatie tot het dagelijks gebruik Praktijk: - Bedieningsklaar maken - Dagelijkse controle (voor, tijdens en na de werkzaamheden) - Veiligheid - praktijkoefeningen op vastgesteld parcours, afhankelijk van machine- type.

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen / Vlissingen of incompany

Examen

De cursus wordt afgesloten met één theorie- en twee praktijktoetsen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat: Veilig werken met een mobiele verticale hoogwerker en mobiele boom hoogwerker.

Kosten

Op aanvraag

DINS Opleidingen
Inschrijven
footer