Overige machines VVC
Doelgroep

Een persoon die ervaring heeft met het werken op de bewuste machine zal over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om recht te hebben op een nieuw certificaat Veilig werken met de bewuste machine. Daar is deze VVC procedure op gebaseerd.

Inhoud cursus

In een uur tijd wordt door een deskundige en geaccrediteerde 'assessor' bepaald of de theoretische kennis en praktische vaardigheden van de kandidaat op het juiste niveau zijn. De bevindingen van de assessor worden vastgelegd. Indien de competenties van de kandidaat inderdaad op het juiste niveau zijn, ontvangt de kandidaat een certificaat van DINS met een geldigheid van 5 jaar.

Duur

1 uur

Plaats

Terneuzen of op uw locatie met uw machine

Examen

Een theorie en praktijk toets die bij voldoende resultaat wordt omgezet in een DINS certificaat Veilig Werken met de bewuste machine met een geldigheid van 5 jaar.

Kosten

Op aanvraag

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer