Reachstacker Basis
Doelgroep

De reachstacker is een rijdend, zwaar hefwerktuig, en wordt gebruikt voor het laden en lossen van containers en voor het verplaatsen en stapelen van containers op op- en overslaglocaties. De cursus is bestemd voor werknemers die betrokken zijn bij het verplaatsen en parkeren van containers met behulp van een reachstacker.

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit theorie- en praktijklessen. In het theoriegedeelte komen de volgende onderwerpen aan de orde : - Wettelijke bepalingen - Soorten transportmiddelen - Lastdiagram en belasten - Controle werkzaamheden - Veiligheid voor, tijdens en na de werkzaamheden - Basis met betrekking tot het vakbekwaam werken met een reachstacker. In het praktijkgedeelte worden de basisvaardigheden voor een verantwoord heftruckgebruik aangeleerd. Er wordt getraind op: - Omgaan met de reachstacker - Lastbehandeling - Veiligheid - Efficiënt werken - Ergonomie

Duur

2 dagen

Plaats

Incompany locatie DINS of bij de klant met eigen Reachstacker

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het DINS certificaat "Veilig Werken met de Reachstacker"

Kosten

Op aanvraag excl. DINS examenkosten p.p. € 49,50. Incl. lunch/koffie/thee. Kosten zijn exclusief BTW.

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Enkel Incompany op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer