Aanpikker Bouw TCVT B. W4-09
Doelgroep

Speciaal voor Doeners

Inhoud cursus

De Aanpikker Bouw assisteert bij hijswerkzaamheden met een hijskraan op de bouwplaats. De vakbekwaamheid van de aanpikker bouw betreft onder het certificatieschema TCVT W4-09 het aanslaan en afpikken van lasten, het begeleiden van lasten en het geven van signalen en aanwijzingen aan de machinist van de hijskraan, op de bouwplaats. Hiermee is de inhoud van het certificatieschema TCVT W4-09 Aanpikker Bouw minder uitgebreid dan het certificatieschema TCVT W4-08 Hijsbegeleider en sluit het vakbekwaamheidsprofiel beter aan op de kwalificaties van de aanpikker bouw. Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan de communicatie middels hand - en armsignalen met de machinist, het aanslaan van de last en het inspecteren van hijsgereedschappen.

Duur

3 dagen exclusief examen

Plaats

DINS Safety Training te Terneuzen

Examen

Na afloop van de opleiding en het passeren van het examen heeft uw werknemer het TCVT certificaat TCVT/W4-09 ( Aanpikker bouw) in zijn bezit.

Kosten

€ 2695,50 p.p. en examenkosten € 369,50 p.p. exclusief BTW

Hijsen & Rigging
Inschrijven

Cursus dagen
2021-05-19 mei (Caisson Kapelle)2021-08-31 aug (DINS Safety Training Terneuzen)Als maatwerk voor uw organisatie; op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer