Vorkheftruck Basis SSVV
Doelgroep

Medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein in installaties, werkplaatsen of laboratoria een vorkheftruck bedienen.

Inhoud cursus

Theorie: - praktisch en veilig omgaan met de vorkheftruck: hulpmiddelen, inspecties en onderhoud, mogelijkheden en krachten van de vorkheftruck; - veiligheidsvoorschriften met betrekking tot: gebruik, constructie en inrichting, transportroutes en stapelplaatsen. Praktijk: - rijvaardigheid en veilig transport; - voorkomen van ongelukken en schade; - Herkennen van gevaarlijke defecten.

Duur

3 dagdelen excl. examen

Plaats

Terneuzen

Examen

De cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat Werken met de Vorkheftruck. U dient in het bezit te zijn van een geldig VCA Basisveiligheid diploma om deel te kunnen nemen aan dit examen

Kosten

Op aanvraag

SSVV Opleidingen (SOG)
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer