Hoogwerker Basis IPAF- 3A, 3B, combi
Doelgroep

Deze basis cursus is bedoeld voor medewerkers die onervaren zijn in het werken met een hoogwerker. Ze leren door middel van theorie en praktijkles hoe ze op een veilige en verantwoordelijke manier kunnen werken met een of meerdere hoogwerkers.

Inhoud cursus

Cursusindeling: Deze basis cursus duurt 1,5 dag en bestaat uit een theoriegedeelte en praktijkoefeningen. De cursus is op de volgende manier opgebouwd: Dag 1: van 12.30 - 16.30 theorieles + theorie examen Dag 2: hele dag praktijkles + praktijk examen

Duur

3 dagdelen

Plaats

Terneuzen/ Vlissingen of incompany

Examen

Examen IPAF: Alle cursisten die een IPAF opleiding met goed gevolg afronden, ontvangen een digitaal certificaat en een licentie in de vorm van een digitale PAL card. De PAL card is het hoogwerkercertificaat dat wereldwijd geldig is. Er zal een individuele foto worden genomen van de kandidaat en aan het einde van de dag zal er een groepsfoto worden genomen. Slaag je niet voor het theorie-examen dan kan je niet verder voor de praktijk.

Kosten

Op aanvraag

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer