Hoogwerker Basis DINS - 3A, 3B, combi
Doelgroep

Deze basis cursus is bedoeld voor medewerkers die onervaren zijn in het werken met een hoogwerker. Ze leren door middel van theorie en praktijkles hoe ze op een veilige en verantwoordelijke manier kunnen werken met een of meerdere hoogwerkers.

Inhoud cursus

Cursusindeling: Deze basis cursus duurt 1,5 dag en bestaat uit een theoriegedeelte en praktijkoefeningen. De cursus is op de volgende manier opgebouwd: Dag 1: van 12.30 - 16.30 theorieles + theorie examen Dag 2: hele dag praktijkles + praktijk examen

Duur

3 dagdelen

Plaats

Terneuzen/ Vlissingen of incompany

Examen

Kies je voor het DINS examen De cursus wordt afgesloten met een examen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een Arbo technisch certificaat "Veilig werken met de Hoogwerker" van DINS Safety Training. De geldigheidsduur van het certificaat is 5 jaar.

Kosten

Op aanvraag

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer