Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL VCU) ééndaagse cursus met aansluitend examen
Doelgroep

Deze cursus is verplicht voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn bij VCU-gecertificeerde uitzendbureau’s en is aan te bevelen voor alle intercedenten en leidinggevenden werkzaam in de technische en industriële branche.

Inhoud cursus

Tijdens de theorie komen de volgende onderwerpen aan de orde: - Arbeidsomstandigheden -en milieuwetgeving - Ongevaltheorieën en ongevallenbestrijding - Het bevorderen van veilig werken en veiligheidsprocedures - Risico-inventarisatie, werkplekinspectie en taak - risico — analyse - Bedrijfsnoodplan - Gevaarbronnen - Toxicologie - Besloten ruimtes en werkvergunningen - Ergonomie - Persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen, Kapelle, Oosterhout en op aanvraag op andere locaties mogelijk.

Examen

Het examen (VIL VCU) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 70 vragen en u heeft hiervoor maximaal 60 minuten. Zoals bij alle VIL VCU examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord.

Kosten

Op aanvraag

VCA
Inschrijven

Cursus dagen
2021-09-23 sep (DINS Safety Training Terneuzen)2021-10-07 okt (DINS Safety Training Terneuzen)2021-10-21 okt (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-04 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-16 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-02 dec (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-16 dec (DINS Safety Training Terneuzen)Op aanvraag (DINS Safety Training Oosterhout)
footer