Examen Basisveiligheid VCA
Doelgroep

Medewerkers die dit certificaat nodig hebben in hun werkomgeving (b.v. in de petrochemische industrie, bouw of groenvoorziening).

Inhoud cursus

De volgende onderwerpen komen in het examen aan de orde: - Arbowet en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkvergunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

60 minuten

Plaats

Terneuzen, Vlissingen, Rilland en op aanvraag op andere locaties mogelijk.

Examen

Het examen ( VCA Basis) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 40 vragen en u heeft hiervoor maximaal 60 minuten. Zoals bij alle VCA Basis examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord.

Kosten

Op aanvraag

VCA
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Vlissingen)Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Rilland)
footer