Examen Veiligheid voor Leidinggevenden (VOL VCA)
Doelgroep

Leidinggevenden die dit certificaat nodig hebben in hun werkomgeving (b.v. petrochemische industrie, bouw of groenvoorziening).

Inhoud cursus

De volgende onderwerpen komen in het examen aan de orde: - Arbowet en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkvergunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

75 minuten

Plaats

Terneuzen, Oosterhout en op aanvraag op andere locaties mogelijk.

Examen

Het examen ( VCA VOL) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 70 vragen en u heeft hiervoor maximaal 75 minuten. Zoals bij alle VCA VOL examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord.

Kosten

Op aanvraag

VCA
Inschrijven

Cursus dagen
2021-10-21 okt (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-04 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-16 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-23 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-02 dec (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-08 dec (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-16 dec (DINS Safety Training Terneuzen)Op aanvraag (DINS Safety Training Oosterhout)
footer