Examen Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL VCU)
Doelgroep

Dit examen is verplicht voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn bij VCU-gecertificeerde uitzendbureau's en is aan te bevelen voor alle intercedenten en leidinggevenden werkzaam in de technische en industriƫle branche.

Inhoud cursus

De volgende onderwerpen komen in het examen aan de orde: - Arbowet en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkvergunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

75 minuten

Plaats

Terneuzen, Vlissingen, Rilland en op aanvraag op andere locaties mogelijk.

Examen

Het examen ( VIL VCU) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 70 vragen en u heeft hiervoor maximaal 75 minuten. Zoals bij alle VIL VCU examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord.

Kosten

Op aanvraag

VCA
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Vlissingen)Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Rilland)
footer