Basisveiligheid VCA examen voorlees
Doelgroep

Medewerkers die dit certificaat nodig hebben in hun werkomgeving (b.v. in de petrochemische industrie, bouw of groenvoorziening) en problemen hebben met lezen en/of schrijven

Inhoud cursus

De volgende onderwerpen komen in het voorleesexamen aan de orde: - Arbowet en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkvergunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

75 minuten

Plaats

Terneuzen, Oosterhout en op aanvraag op alle locaties mogelijk.

Examen

Het examen ( VCA Basis) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 40 vragen en u heeft hiervoor maximaal 60 minuten. Zoals bij alle VCA Basis examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord.

Kosten

Op aanvraag

VCA
Inschrijven

Cursus dagen
2021-10-21 okt (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-04 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-16 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-11-23 nov (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-02 dec (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-08 dec (DINS Safety Training Terneuzen)2021-12-16 dec (DINS Safety Training Terneuzen)
footer