Bedrijfshulpverlening BHV Herhaling
Doelgroep

Medewerkers die binnen het bedrijf bij een calamiteit adequaat moeten kunnen optreden.

Inhoud cursus

Ochtend: Brandbestrijding en Ontruiming - Organisatie van de bedrijfshulpverlening; - Brandbestrijding theorie; - Noodsituaties: * Alarmeren en evacueren; * Verbindingen met externe diensten; - Brandbestrijding praktijk. Middag: Eerste hulp en Levensreddende Handelingen - Verslikken; - Botbreuken en ontwrichtingen; - Brandwonden; - Shock; - Reanimatie. De ehbo-lessen worden ondersteund door een LOTUS-slachtoffer

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen

Examen

Bij de herhalingscursus vindt geen theorie examen plaats. Voor de praktijk wordt de cursist beoordeeld op de vereiste competenties. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het certificaat Bedrijfshulpverlener NIBHV / DINS

Kosten

Op aanvraag

BHV/EHBO
Inschrijven

Cursus dagen
Data! Kijk op onze nieuwspagina (DINS Safety Training Terneuzen)
footer