EHBO herhaling Oranje Kruis of LPEV
Doelgroep

De 1-daagse herhalingscursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) is bedoeld om de kennis en vaardigheden van EHBO-ers op het juiste competentieniveau te houden en/of het Eenheidsdiploma EHBO van het Oranje Kruis van de deelnemer te verlengen. Door jaarlijks deel te nemen aan deze herhalingstraining zorgen de EHBO-ers ervoor dat zij op het vereiste competentieniveau blijven om in aanmerking te komen voor verlenging van hun diploma.

Inhoud cursus

De praktijkhandelingen worden herhaald. De theorie wordt weer opgefrist. Onderwerpen die tijdens deze herhalingsdag aan de orde kunnen komen zijn o.a.: Stilstand van de bloedsomloop Stoornissen in het bewustzijn Stoornissen van de ademhaling Reanimatie Ernstige uitwendige bloedingen Shock Uitwendige wonden Brandwonden Kneuzing en verstuiking Ontwrichting en botbreuken Oogletsels Vergiftiging Elektriciteitsongevallen Letsels door koude Letsels door warmte Vervoer over korte afstand Verband- en hulpmiddelen Het menselijk lichaam

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen of Rotterdam

Examen

Geldigheidsduur Oranje Kruis diploma en LPEV diploma: 2 jaar. De diplomahouder dient wel elk jaar 7 uur herhalingscursus te volgen.

Kosten

Enkel Incompany

BHV/EHBO
Inschrijven

Cursus dagen
Enkel Incompany (DINS Safety Training Terneuzen)
footer