Hogedruk Machinist (HDM-V) Verlenging
Doelgroep

De 1-daagse herhalingstraining HDM is bedoeld voor machinisten die hun HDM certificaat van de SIR dienen te verlengen. In deze cursus worden de deelnemers door vakkundige en ervaren instructeurs voorbereid op het theoretische verlengingsexamen HDM. Volgens de SIR regelgeving dienen personen die hoge-druk installaties bedienen in het bezit te zijn van het HDM certificaat (voor het uitvoeren van spuitwerk is een HDS certificaat voldoende).

Inhoud cursus

In deze training worden de volgende onderwerpen behandeld: Druk, cavitatie, reactiekracht Opbouw van een hoge-druk installatie Het gebruik en de bediening van een hoge-druk installatie. Veiligheidsregels Rekenen met druk Opbouwen en bediening van hoge-druk installatie Uitvoering dagelijks onderhoud Correct gebruik PBM's

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen of Rotterdam

Examen

Bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het Hoge Druk Vloeistof Reinigen certificaat HDM. Het HDM verlenging certificaat is 3 jaar geldig.

Kosten

Op aanvraag

SIR Trainingen
Inschrijven

Cursus dagen
Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer