Veilig werken op Hoogte
Doelgroep

De 1-daagse praktijktraining Veilig Werken op Hoogte is bedoeld voor iedereen die gaat werken op hoogtes waarbij een valgordel verplicht is. In de training worden ook positioneringstechnieken behandeld. Op verzoek wordt de cursus aangepast aan de specifieke werkomstandigheden van de deelnemers.

Inhoud cursus

Deze training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte waarbij de volgende onderwerpen aan de orde komen.: Wet- en regelgeving ten aanzien van klimmen en werken op hoogte - Uitleg over de werking en gebruik van verschillende persoonlijke valbeveiligingsmiddelen - Inspectie en onderhoud van valbeveiliging - Onveilige werksituaties - Demonstratie reddingsmiddelen en het handelen na een ongeval - Praktijkoefening met verschillende soorten valbeveiliging

Duur

1 dag

Plaats

Diverse locaties

Examen

Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een DINS Safety Training certificaat Veilig Werken op Hoogte met een geldigheid van 4 jaar.

Kosten

Op aanvraag

DINS Opleidingen
Inschrijven

Cursus dagen
2021-08-12 aug (DINS Safety Training Terneuzen)Op aanvraag (DINS Safety Training Terneuzen)
footer